Наставникът на Левски – Елин Топузаков, сподели, че победата над Берое е „повече от заслужена”, въпреки че „сините” се наложиха само с 1:0, а голът падна дълбоко в добавеното време.

„Мисля, че успехът е повече от заслужен. През целия мач контролирахме събитията, като изключим една или две контраатаки на Берое през второто полувреме. Ако бяхме вкарали по-рано, със сигурност нямаше да бъдем така прирени пред гола и със сигурност щяхме да бъдем по-освободени. Може би заради голямото желание прегоряхме в тази насока. Трудно бележим в предни позиции, но това не е от вчера и днес. За сметка на това, в пореден мач запазихме вратата си „суха”, така че с оглед на това което видяхме, мисля, че нашата победа е напълно заслужена”, коментира Топузаков на пресконференцията след мача.

„Анте Блажевич има договор с клуба и в момента е също контузен. Той ще се върне в отбора и ще тренира, когато е готов. За това, но той е изпуснал страшно много и далеч от игрова форма. Всеки един футболист, който има договор с Левски ще бъдат третиран на равни начела. Блажевич ще бъде върнат в отбора. В момента, в който се прецени, че може да взима участие в мачове евентуално може да играе, ако стигне сезона за него“, добави Топузаков.

Чуйте още от специалиста във видеото.