Легендата на Левски Елин Топузаков се присъедини към Сдружението „Левски на Левскарите“ и даде интервю пред клубната телевизия на „сините“, в което призова феновете да се включат в сдружението.

„Аз винаги съм се асоциирал с футболен клуб Левски, който ме е изградил като футболист, като личност и винаги ще бъда благодарен за това. Така че в тази благородна инициатива нормално е да предприема стъпки да бъда член на това сдружение и да дам личен пример на всички левскари, които милеят за клуба, да се включат също така“, заяви бившият защитник.

Ivan S. Ivanov / LAP.bg
51 снимки

„Сигурен съм, че сдружението ще набере още повече членове, предвид началото на сезона, предстоящите битки в евротурнирите, дай Боже да са много повече. Трябва да вземем под внимание и отпускарския сезон, така че около септември съм сигурен, че бройката ще набъбне и дай Боже да има повече съмишленици, които да подкрепят идеята, защото това е от голяма помощ за футболния клуб“, изрази увереността си Топузаков.

Той каза още: „Когато концепцията се избистри и чисто организацията в клуба, се надявам да има глас на феновете при определяне на президента, кои да са силните личности в клуба. Всеки да се чувства съпричастен и неговият глас ще бъде чут и взет под внимание, но със сигурност присъствието на стадиона е най-важно за отбора. Това не е само за предстоящите мачове, а по принцип, защото безрезервната подкрепа от трибуните дава крила на футболисти и треньори и всичко се случва по-лесно“.

Антон Узунов
44 снимки

„Това е една благородна и идеална цел, която след пандемията и всички финансови неволи и мъки, през които мина клуба, това е нещо реално и нещо, което за бъдеще може да направи така, че всеки да е съпричастен с клуба, да се чувства важен в клуба и да има определящ глас за бъдещото избиране на ръководство“, завърши Топузаков.