Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от успеха на неговия тим срещу Локомотив Пловдив с 2:0 в мач от 12-я кръг на efbet Лига. Самият треньор говори на прескоференция след двубоя.

"Фантастично представяне от нашия отбор, а и мисля, че всички видяха как играхме. Не искам да говоря със супер много суперлативи или да давам много комплименти. Играхме срещу лидера в класирането, можеше и с повече да спечелим, но сме доволни", започна той.

"От моя гледна точка не вкарахме рано, защото отбелязахме чак с 4-о или 5-о положение, така че не е ранен гол, но е добре, че отбелязахме. Хубаво е, когато нападателите създават ситуации. Лудост е, че изпуснахме толкова много, но е хубаво, когато ги има. Много бегла информация имам за контузиите. Марселиньо получи сериозен удар в главата, трябва да наблюдаваме в следващите 24 часа. За Майкъл Естрада също не мисля, че е много сериозно", продължи специалистът.

"Ние развиваме неповторим стил на игра за България и се радваме, че ни носи резултати. Продължаваме да се подобряваме, но знаете, че дербито е по-специален мач с всички нерви, които го съпътстват. Основната ни задача през тази седмица ще е да отнемем напрежението от играчите, за да можем да покажем същото ниво", добави треньорът на ЦСКА.

"Твърде рано е през сезона, за да гледаме класирането. Гледах Черно море и Локомотив Пловдив, трябваше да се доближим до тях. Изглежда пет отбора ще се борят за челните отбора, като смятам, че това е добре за българския футбол като цяло", завърши Ел Маестро.

Повече от Ел Маестро и Амос Юга, който също бе част от прескоференцията, може да видите във видеото!