Един от голмайсторите на Левски - Джавад Ел Джемили, получи наградата си за Играч на 14-ия кръг на efbet Лига. Той заяви, че "сините" могат да се състезават с лидерите в класирането, както и че могат да победят всеки един отбор. 

Снимки: Startphoto.bg
15 снимки

"Много съм щастлив да получа тази награда. Тя принадлежи и на моите съотборници за това, което правим. Аз продължавам да вървя напред и да вкарвам голове. Важни играчи напуснаха отбора, ние продължаваме да работим с играчите, които останаха. Мисля, че най-важното е, че се адаптирахме към тактиката. Ние сме играчи, които могат да се адаптират към всяка тактика. Ние показахме, че може да продължим да побеждаваме и да вървим напред". 

"Ще гледаме мач за мач. Сега мислим за мача, който предстои, а след това ще гледаме напред. Можем да се състезаваме с лидерите. Ние сме Левски и можем да победим всеки отбор", продължи мароканец. 

 

"Ние можем да победим съперниците си и да постигнем целта - класиране за евротурнирите. Всеки може да казва каквото иска, ние знаем какво можем и какво искаме. Знаем какво да правим". 

"Хебър са добър отбор и трябва да се внимава с тях. Ще играем срещу отбор, който няма да подценим", завърши той. 

Снимки: LAP.bg
19 снимки