Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за гостуването на Славия от 17-ия кръг на efbet Лига. От нея заради контузии отпаднаха Цветомир Панов и Виктор Попов. Двамата са с травми от срещата с Левски. Панов е със сериозно разтежение, а Попов е с проблеми в рамото, съобщиха от варненския клуб.

Аут са още възстановяващите се от травми Даниел Димов и Лъчезар Йорданов. Срещата ще пропуснат Галин Григоров, Петър Иванов, Наско Янков и Калин Георгиев, които ще вземат участие за дублиращия отбор на „моряците“ в събота от 14:00 часа срещу Септември Тервел на стадиона под Аспарухов мост.

В групата на Черно море за мача са: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Петар Босанчич, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мимито Биаи, Велислав Василев, Мазир Сула, Матеус Клементе, Алекс Ферненадес, Матиас Курьор, Николай Златев, Исмаил Иса, Закария Беншаа, Ангел Ангелов и Мади Кета.

Черно море пътува за София утре рано сутринта, а в неделя от 12:30 часа излиза срещу Славия.

Преди този мач Черно море е пето място във временното класиране с 29 точки от 16 мача, а Славия е на 7-ма позиция с 26 точки, но от 15 двубоя.