Контузиите в ЦСКА нямат край. Последните двама титуляри, които са под въпрос за вечното дерби, са Иван Турицов и Йоан Баи. Десният бек има проблеми с аддукторите и заради това изобщо не беше в групата за гостуването на Ботев Враца (4:2). Националът няма да играе и днес срещу Хебър, като надеждите са той да влезе в групата за големия дуел с Левски. Ако това не се случи, десен защитник ще бъде Асен Дончев, който започва да играе все по-сериозна роля в ЦСКА. Йоан Баи също пострада по време на гостуването във Враца. Неговата травма е по-лека, но също няма да бъде рискуван в днешния двубой с Хебър.

Ако Турицов и Баи не се възстановят до неделя, което все пак е най-песимистичният сценарий, Стойчо Младенов може да бъде без цели 7 играчи за вечното дерби – Турицов, Баи, Юга, Кох, Вион, Бисмарк Чарлс и Жеферсон. За бразилеца все пак има надежда да влезе в групата за срещата с Левски, както и за Турицов и Баи, докато за другите е ясно, че няма как да се възстановят за дербито.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.