Двама от футболистите на ЦСКА, които имаха проблеми с контузии в последните дни - Лазар Туфегджич и Юрген Матей, ще се включат в днешната сутрешна тренировка на тима. Тя е първа за червените след последния шампионатен мач за календарната година срещу Черно море на "Тича".

Те постигнаха победа с 2:0 във Варна, а треньорът Саша Илич възнагради отбора с 4 почивни дни. Днес 31-кратните шампиони подновяват занимания, като започват подготовка за гостуването на Гигант Съединение за SESAME Купа на България идната събота от 12:00 часа. Тази неделя от 14:00 часа пък червените приемат Миньор Перник в контрола на базата в Панчарево.

Туфегджич и Матей пропуснаха мачовете на ЦСКА с Локо Сф (0:0) и Черно море, но вече са възстановени от травмите си и се очаква да вземат участие в спаринга с чуковете.

Сърбинът получи разтежение при победата с 1:0 на "Лаута" малко след като "червените" поведоха с автогол на Паскалев, за който той имаше голяма заслуга. Капитанът Матей пък изпитваше болки в бедрото, а освен това пътува до Нидерландия, където миналата седмица се роди първородната му дъщеря Наела-Нова.