Аржентинецът Франко Мазурек повече няма да се появи на "Герена". От клуба разкриха, че халфът няма да дойде на сбора в понеделник, след като се е разбрал с ръководството да разтрогне по взаимно съгласие. Това е отлична новина за Левски, защото "сините" от известно време се опитваха да се разделят с аржентинеца без да му плащат неустойка. 

bgnes
27 снимки

В същото време столичани са на път да се отърват и от още едно трансферно разочарование. Насиру Мохамед е пред завръщане в бившия си тим Хекен. Фланговият нападател вече е в Швеция. Вчера той пристигна на базата на клуба и наблюдава тренировката. От Хекен пуснаха негова снимка в официалния си профил в Instagram. Върху фотото беше написано "Посещение днес", съобщава Меридиан Мач.

Левски ще е на голяма загуба от Насиру Мохамед. Той бе привлечен миналото лято от Петър Хубчев. За правата му "сините" платиха около 350 000 евро. Сега обаче ще го продадат едва за 100 бона от европейската валута. Общо за Левски 26-годишният ганаец изигра 14 двубоя във всички турнири.