Два клуба от чужбина са стартирали преговори за защитника на ЦСКА 1948 – Симеон Мечев, научи „Мач Телеграф“. Те са наблюдавали 23-годишния бранител в домакинския двубой с ФКСБ, загубен от „червените“ с 0:1. Юношата на Лимож обаче игра по впечатляващ начин. Националът обаче не се представи на ниво при гостуването на румънците, заради което бе оставен резерва в двубоя с Хебър Пазарджик (1:1).

Симеон Петров е играчът, който е демонстрирал най-висока скорост сред всички футболисти на отбора, което е любопитно с оглед на неговия ръст – 195 см.

start-photo.bg
74 снимки

Все още не е ясно как ще се развие и вратарският въпрос при ЦСКА 1948. „Червените“ водят ежедневни разговори с шефовете на Локомотив Пловдив за привличането на Динко Хоркаш. „Смърфовете“ обаче искат да получат 500 000 евро за стража си, докато от ЦСКА 1948 са готови да дадат само половината.

В същото време, офертите за вратаря на „червените“ – Даниел Наумов, от чужбина са прекалено ниски. За национала имашепредложение от френския Брест преди година, но тогава ЦСКА 1948 отказа за го пусне и формата на стража върви по низходяща линия.