Два от балканските грандове също проявяват интерес към звездата на Лудогорец Кирил Десподов. Твърди се, че националът е желан от Галатасарай и Олимпиакос.

Офанзивният футболист е свързван с „лъвовете” за пореден трансферен прозорец. Сега информацията е на изданието Hesgoal.life.

„Джим Бом” е едва 10-и в Суперлигата и ще се опита да се подсили през януари, за да успее поне да се добере до участие в евротурнирите, след като отпадна и за Купата на Турция.

В същото време медиите в Гърция пишат, че местния хегемон Олимпиакос също следи Десподов.  Грандът от Пирея не е спирал да следи играча от сблъсъка между двата тима в квалификациите за Шампионската лига този сезон, пишат местните медии. Те се срещнаха в третия кръг. Първият двубой бе на "Караискакис" и завърши 1:1. Тогава резултатът бе открит именно от Десподов, а домакините стигнаха до изравнително попадение в края на срещата.

Националът е желан и от клубове от Италия. Високата му цена е отказала Лече и Монца. В битката за подписа на Кирил обаче остава Емполи, който би могъл да плати исканите за футболиста 5 млн. евро.