Наставникът на Ботев Душан Керкез бе изключително доволен от успеха над Берое с 1:0 в двубой от 12-я кръг на efbet Лига.

"Трябваше да вкараме по-рано гол и да бъдем по-спокойни. Труден мач беше това. Първото полувреме не беше лесно. Берое се защитаваше добре и трябваше да отбележим попадение. Доволен съм, че не допуснахме гол в собствената врата", започна той.
 
"Сигурен съм, че можехме да преодолеем този нисък блок. Много са трудни тези мачове, когато всички мислят как да победят. Това са важни успехи за нас – срещу Берое и срещу ЦСКА. Много ме радва, че не допуснахме гол. Заслугата е на целия отбор. Много съм доволен за нашите фенове и за подкрепата, която получихме. Честитя на играчите за тази победа. Трябва всички да сме заедно в Ботев – фенове и играчи, и администрации. Можем да направим много. Доволен съм тук. Знаем, че всичко се забравя и трябва да продължаваш напред", добави специалистът.
 
"За нас няма гостувания, във всеки мач далеч от дома има наши фенове и добра подкрепа. Честитя им успеха и това е за тях", завърши Душан Керкез.

подкрепя българския спорт