Помощник-треньорът на Петър Хубчев Георги Донков сподели, че отборът няма никакви проблеми с ръководството и че концентрацията в момента не е насочена към тази тема. Донков даде и оптимистични новини за отсъстващия от дълго време Станислав Костов. 

„Най-важното за е, че стана здрав мач и нямахме контузии. Основното за нас е да има конкуренция и всеки да се раздава", започна специалистът. 

„От всички играчи сме доволни днес, както и от тримата нови. Надявам се, че ще се адаптират бързо“.

„Ме мога да ви кажа къде ще играе Мартин Райнов. Това е само експеримент, за това са подобни мачове. Робърта има лека контузия и преценихме, че е рано да влезе в този мач. Станислав Костов е готов и направи всички тренировки. Постепенно се връща във форма и сме много доволни от този факт“.

„Не искам да коментирам слухове за евентуални трансфери. За момента това е селекцията“.

„Ние сме концентрирани върху нашата работа, гледаме да не коментираме какво се случва в София. Ние трябва да си вършим работата тук“.

„До момента не сме имали никакви проблеми с ръководството. Не виждам защо трябва да коментираме това. Момчетата са професионалисти, както и ние. Няма какво да говорим по тези въпроси, за да си търсим алиби“, завърши Донков.