Старши треньорът на Локомотив София – Данило Дончич, разкри след нулевия хикс с Черно море, че „железничарите“ ще подпишат с още един нов играч до дни. Както е добре известно, преди около 48 часа „червено-черните“ представиха централния защитник Гонсало Кардосо. За мача с „моряците“ Дончич заяви,ч е отборът си е свършил работата в защита.

„Много трудна седмица за нас, знаете колко тежък отбор е Черно море. Подобрихме се технически и тактически. Търсихме най-добрите играчи и тактика. Израстваме с добра работа. С добра работа, аз им казах – резултатите ще дойдат. В защита почти не получиха шанс, а може би Черно море е вкарал най-много голове след Лудогорец“.

„С идването на Кардосо, централен защитник с ляв крак, ще сме по-силни в защита. Следващата седмица ще имаме още един подпис с опитен футболист. Не знам дали знаете. Но няма да казвам нищо, докато не подпише. Играхме със силни отбори. Срещу тях няма как – трябва да се защитаваш. С Лудогорец вкарахме гол и издържахме 60 минути. Срещу ЦСКА допуснахме два нелепи гола. Днес не позволихме на противника да направи положение, да вкара гол“.

„Футболистите идват без физическа подготовка, но никой не дава време на нас, треньорите“.