Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич коментира поражението с 0:2 от ЦСКА.

"И миналия мач, и днес, се опитахме да вземем нещо. Мисля, че играхме добре. Нелепо пак допуснахме първия гол от рикошет стана грешка на нашата защита. Нормално е, че на почивката момчетата бяха малко разочаровани, защото играха добре. Мисля, че затворихме ЦСКА, нямаха много положения. Разбрахме се през второто да играем футбол, по-отворено и да се опитаме да вкараме гол. Такива отбори понякога се отпускат. На "Армията" да направиш три чести положения е направо успех", сподели той след срещата.

"Имаме проблеми отзад, получаваме нелепи голове. Това е футболът. Опитваме се да елиминираме тези грешки и да не получаваме такива голове вече", каза още наставникът.

"Ще се опитаме да играем по-нападателно, специално неделя срещу Черно море, играем вкъщи. Трябват ни точки. Всяка седмица играем по-добре. Знаете и сами, че когато няма добър резултат, няма и атмосфера. Има натиск. Не забравайте, че играхме с Лудогорец и ЦСКА, а ние бяхме в една ситуация, която не пожелавам на никой. Мисля, че се представихме добре. Срещу Черно море ще излезнем за победа", завърши Дончич.