ЦСКА започна сезона с минимална загуба от Лудогорец. Все пак "червените" показаха добри неща, а впечатление в състава направиха 19-годишните Петко Панайотов и Георги Чорбаджийски. Младите дадоха заявка за повече игрово време и добро представяне. Двамата пък застанаха пред камерата на "Домът на футбола" и говориха по различни теми.

"Моят дебют беше срещу Локомотив Пловдив и това ми беше първи мач в групата на ЦСКА като цяло. Наистина се надявах да запиша моя дебют и когато разбрах, че ще влизам беше уникално. Малко като сбъдната мечта", сподели Петко Панайотов относно дебюта си с екипа на "червените".

"Моят дебют беше срещу Ботев Враца, някъде за пет минути влязох, но чувството е уникално. Усмихваш се, целият трепериш и нямаш търпение. Да започнем като титуляри показва, че при нас има развитие", разказва пък Георги Чорбаджийски.

И двамата бяха категорични, че ще продължат да се раздават на максимума. При младоците има по една интересна история, Георги е брат на Божидар Чорбаджийски.

"Има сравнения, има, но те са по-скоро шеговити. Ние играем на различни позиции, без него аз съм за никъде. Той ми вдъхва много кураж. Всеки ден се чуваме, помага ми и съм много благодарен", споделя Георги за брат си.

Петко пък тръгва от школата на Левски, а сега играе за големия противник ЦСКА.

"Искам да благодаря на всички хора там. Всичко се случи в Елитната група до 17 години, тогава получих оферта от ЦСКА и сметнах, че ще е по-добре за моето развитие и грабнах шанса", споделя 19-годишният футболист.

Повече вижте във видеото.

подкрепя българския спорт