Футболистът на Лудогорец Доминик Янков говори специално за "Домът на футбола" по DIEMA SPORT, преди двубоя на "орлите" от предварителните кръгове на Шампионската лига срещу Олимпия Любляна. Полузащитникът сподели, че се чувства добре, като коментира и резултатите на тима.

"В момента се чувствам добре. Радвам се, че започва първенството за мен. Имах доста травми и гледах да се възстановя по най-добрия начин, както и да показвам в тренировки и мачове това, което мога. Имам голяма мотивация. В Лудогорец има изключително добри футболисти. Всеки иска да играе, но се надявам да продължавам по същия начин и да съм полезен за отбора", започна Янков.

"Гледам да няма напрежение. Всички сме тук с една цел. Щом ми гласуват доверие, значи трябва да съм подготвен и да правя това, което мога. Надявам се да продължавам по този начин. Беше тежка седмица след загубите в първите два мача. Имаше разочарование, но вярвахме, че ще поправим това и го доказахме последните два двубоя, като вкарахме и девет гола в тях", добави той.

"Опитваме се да чистим грешките, ще гледаме и видеоразбор на съперника, за да проучим слабите им страни и дано покажем срещу Олимпия Любляна какво можем. Когато Петев дойде, вкара спокойствие у отбора, това е най-важното. Всички са доволни, включително и аз", завърши футболистът на Лудогорец.