Полузащитникът на Лудогорец Доминк Янков застана пред камерата на DIEMA SPORT 2 преди поредната контрола на разградчани срещу Динамо Тбилиси в Турция. Халфът на шампионите сподели, че борбата за титлата в efbet Лига ще бъде много тежка, но вярва в крайния успех.

„Настроението е добро. Наблягаме на физическата подготовка. Тренировките не са леки, тренираме по два пъти на ден. Всичко върви по най-професионалния начин. За съжаление предишния полусезон отсъствах от терените заради неприятна контузия. Наблягам да си възвърна формата, тренирам наравно с всички колеги. Играя в мачовете, леко по леко нещата ще се получат”, сподели той.

„Набляга доста на тактическата дисциплина, защото знаете това е много в важна част в момента. Тактически трябва да сме много добре подготвени, за да печелим мачовете си.  Наистина това са много неприятни неща за нас. Желая бързо възстановяване на момчетата. Това е футбол и никой не е застрахован. Трябва да сме живи и здрави”, каза още Янков.

„Битката ще е много тежка, но според мен всичко зависи от нас. Ако си печелим мачовете сме тактически добре както треньорът изисква от нас, няма да имаме проблем с титлата.

Разбира се. ЦСКА се представя добре, Левски, ЦСКА 1948 също. Тази година ще ние  трудно, но всичко зависи от нас. Ние имаме широка скамейка, имаме добри футболисти и всеки е готов да играе, когато се наложи”, завърши Янков.