Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви, че доста са критериите, които в клуба са следвали, за да стигнат до избора на Тодор Янчев за нов старши треньор на отбора.

"Доста са критериите, които следвахме, за да стигнем до избора на Тодор Янчев. Един човек, който е свързан с историята на ЦСКА. Също така е млад и амбициозен треньор. Има небезизвестна дългосрочна кариера като футболист. Считаме, че трябва да даваме шанс на можещи и кадърни млади хора", сподели Гьонов.

"С такъв човек лесно се работи, тъй като иска да се развива, иска да има нови неща, да учи, да вървим заедно в новите европейски тенденции", добави той.

"Риск винаги има, който и да назначим, има риск. Ние не трябва да бягаме от това. Да, работили са със Стойчо Младенов. Сигурно в даден момент, ако има нужда от съвет, чувства сигурност в това, че може да се допитва до Стойчо Младенов, но не само до него. В клуба има хора, които имат опит, били са шампиони, знаят какво трябва да се прави. Тодор Янчев попада в една страхотна среда за своето развитие, а се надявам и за развитието на клуба"

"Естествено, че целта пред клуба остава класиране за европейските клубни турнири, но и не само - гонене на купата и гонене на най-добро класиране в първенството. В момента изоставаме на 8 точки от първото място, но не е непосилно да подгоним другите отбори, които са пред нас в класирането", завърши Добрин Гьонов.