Емил Виячки и Христо Попадийн се завръщат в групата на Славия за отложения домакински двубой срещу Лудогорец от петия кръг в Първа лига в събота. Двамата защитници бяха наказани заради натрупани жълти картони и пропуснаха победата на "белите" с 2:1 след продължения срещу Спортист Своге в турнира за купата на България преди седмица.

Срещата между Славия и шампионите трябваше да се проведе през лятото, но беше пренасрочена заради европейските мачове на разградчани.

Вратарят Светослав Вуцов, който игра за националния отбор на България в приятелския двубой с Люксембург миналата неделя, отново е на разположение на старши треньора Златомир Загорчич. 

Група на Славия за мача срещу Лудогорец от петия кръг в Първа лига, който ще се проведе на 26 ноември (събота) от 15.00 часа: Георги Петков, Светослав Вуцов, Людовик Соарес, Христо Попадийн, Ертан Томбак, Константин Чешмеджиев, Емил Виячки, Венцислав Керчев, Кемело Нгуена, Георги Вълчев, Ерол Дост, Иван Минчев, Кристиян Добрев, Емил Стоев, Дарко Тасевски, Галин Иванов, Тони Тасев, Ахмед Ахмедов