Спортният директор на Левски – Ивайло Петков, представи новото попълнение на „сините” – Симеон Славчев. Директорът акцентира, че полузащитникът е един от българите, които заслужава да играе на „Герена” и също така довери, че тимът от квартал Подуене ще търси още двама-трима футболисти през януари. Петков определи информациите за Николай Бодуров и трансфер на „Георги Аспарухов” като сензационни и анализира темата „Ивелин Попов”.

Официално: Симеон Славчев е футболист на Левски София!

„Това е първото ни зимно попълнение. Добре дошъл в Левски и много професионални успехи”, стартира спортният директор на „сините”. „Водим преговори с други играчи, тъй като работим от лятото. Имаме конкретно набелязани имена и в най-скоро време се очаква да подпишем с още един-двама човека. По принцип и преди съм казвал, че търсим българи, които имат класата и потенциала да играят в Левски. Славчев е един от тези хора. Влязохме в контакт с него, след като разтрогна с Карабах”, допълни Петков.

„Ако има българи, които могат да допринесат за развитието на Левски, ще водим преговори. Ако няма, търсим чужденци. Търсим двама-трима футболисти, които да засилят конкуренцията в отбора. Николай Бодуров е поредната сензация, която се пуска по сайтовете. Откакто аз работя, съм видял едно 50 футболиста да се спекулира. Към този момент няма нищо около Бодуров. Ивелин Попов? Той е един от българските играчи, които заслужават да играят в Левски, но той има договор с Ростов. Доста трудно ще се договорим с отбор от елита на Русия”, завърши Ивайло Петков.