Треньорът на Спартак Варна - Димитър Димитров, говори пред медиите след загубата с 0:1 от ЦСКА. Той сподели, че на неговия отбор му тежи липсата на гол. 

"Започнахме неубедително, след това влязохме в мача. Срещу Локомотив София имахме тотално преимущество, но заради липсва на класа в завърващия удар не успяхме да се поздравим с победа. Днес властваше феърплея. Когато казах за варненския съдия, имах друго предвид. Имах упреци към комисията. За мен беше странно този съдия в три мача да е обвързан с мачовете на ЦСКА. Не искам съдиите да ни помагат. Всичко беше нормално", коментира Херо. 

"Като игра нямам претенции към момчетата, ние нямаме други хора. Проблемите са ясни, но с увереност и самочувствие трябва да решим проблема в завършващата фаза. Липсата на гол много ни тежи", продължи той. 

"Трудно ми е да кажа кой ще е шампион. Борбата ще е до края и ще бъде трудна. Има доста мачове, след това плейофи". 

"Дойдох в такъв, в момент, в който бяхме на 7 точки от линията на изпадащите. Не съм магьосник, правя каквото мога", продължи той. 

"Радвам се на добрите резултати и добрите игри на националния отбор. Българите винаги сме на двете крайности. Дайте да минат мачовете и да имаме реална оценка", завърши той.