Едно от новите попълнения на Левски Кристиан Димитров сподели първите си впечатления от отбора и подготвителния лагер в Дубай. Защитникът вече направи своя неофициален дебют със синята фланелка - при победата с 2:1 срещу местния Ал Насър.

25-годишният бранител каза, че започва да свиква с изискванията на Станимир Стоилов и е категоричен, че за Левски идват по-добри времена.

"Чувствам се страхотно в новия отбор. Футболистите ме приеха много добре. Всичко засега е на отлично ниво. Познавам се с някои от играчите от доста дълго време, като Ивелин Попов, Николай Михайлов, Георги Миланов. Те ме приеха по-бързо и ми помогнаха с адаптацията в тима. С другите се познавам не чак толкова добре, но вече сме в добри отношения.

Има доста млади момчета. Това е много добре. Атмосферата е много добра, колективът е на едно добро ниво, което е важно за един отбор. Като сме заедно, можем да победим всеки един отбор.

Имаме едни от най-добрите условия, които са необходими за работа. Всичко е на професионално ниво. От нас се очаква през пролетта да дадем всичко от себе си. Всеки един изминал ден свиквам все повече и повече с изискванията на треньора. Има още много неща, които трябва да науча. Мисля, че крайната цел ще е положителна за Левски.

Изиграхме един добър мач с Ал Насър, който се отрази много добре на всички футболисти, най-вече на младите. За тях е добре да трупат игрови минути. 

Целите са ми всеки един мач да побеждаваме и лятото да играем в евротурнирите. Отборът е в много добри ръце откъм треньорски щаб и ръководство. За феновете няма какво да кажем, всеки знае каква агитка има Левски. Искам да им кажа, че идват добри времена за Левски", заяви Димитров пред клубната телевизия на "сините".