Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели, че той и неговите съотборници са уморени след интензивните тренировки от последните дни, но въпреки това смята, че това е за добро.

„Орлите“ претърпяха поражение с 0:2 в контролата срещу Пяст Главице, но Дяков смята, че като цяло работата, свършена от отбора под ръководството на Паве Върба до момента е с подчертано позитивен характер.

„Уморени сме, но мисля, че свършихме добра работа в тази част от подготовката. Не успях да гледам първото полувреме. През второто се справихме добре, може би противникът беше по-свеж и това си каза думата“, започна капитанът.

„Ние гледаме себе си. Тренираме сериозно и се надявам да сме готови за втория полусезон. За момента работим повече по отношение на физическата част, Харесвам идеите на Павел Върба обаче, тъй като той иска да играем комбинативно и това ни допада. Мисля, че стилът на Лудогорец ще се хареса занапред“.

„Ние няма как да не играем атакуващо. Това е нашата философия. Имаме добри футболисти и добър треньор“.

„Не мисля, че сме тренирали толкова тежко в предишни лагери. Това обаче е супер, защото ще сме още по-добре подготвени за втората част на сезона“.

„Имаме шанс срещу Интер. Те са фаворит, с по-добрите играчи и по-голям бюджет. Това е футбол обаче и трябва да си вярваме. В момента още не мислим за самия двубой, но и до този момент ще стигнем“.

„Мисля, че продължаваме да сме най-добрия отбор в България. Съперниците се развиват добре, но все пак най-добрите футболисти в България са все още в нашия състав“, завърши Дяков.