Звездата на Лудогорец Кирил Десподов сподели след победата над Левски, че разградчани винаги играят за победа. Той също така определи като много важен предстоящият мач на националния отбор срещу Северна Македония, който ще се играе на стадиона на „орлите“ в Разград.

„Не знам защо така се изнерви този мач, при положение, че нямаше смисъл. За мен стана хубав мач, здрава битка на терена, повече характер, отколкото футбол се показваше през повечето време от мача. Радостно е, че и мина всичко без някакви грандиозни ексцесии“.

Антон Узунов
100 снимки

„За нас всеки мач е важна победата. Както виждате не подценихме мача. Всички играчи, които трябваше да бъдем с националния отбор, не ни пуснаха в почивка, оставиха ни да играем и този мач. Това показва само по себе си, че мачът не е подценен и, че ще играем сериозно, както го и направихме“.

„Превключваме. Първо малко три-четири дни да починем. Малко да избистрим главите. На 2-и влизаме на лагер. Целият отбор ще се чувства добре, защото Лудогорец ще предостави перфектна база за тренировки, перфектен терен с перфектна съблекалня, чист стадион. Да се надяваме, че стадионът ще е пълен срещу Северна Македония. Мисля, че условията ще бъдат перфектни, от нас се иска да победим. Мачът е много важен, все пак играем срещу Северна Македония. Искам да кажа, ако някой не е разбрал, от името на отбора, че този мач е много важен“, заяви Десподов.