Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов сподели своето мнение след сблъсъка на „орлите“ срещу Левски, завършил при резултат 0:0 в мач от 21-я кръг на efbet Лига. Атакуващият футболист не бе доволен от равенството, но каза, че е щастлив с новото попълнение в тима – Тодор Неделев.

"С оглед на ситуацията, че не сме победили, не сме изиграли добър мач. Получи се динамична среща, създадохме повече ситуации. Липсваше ни да отбележим гол", започна Десподов.

"Мачовете с Левски винаги са по-нервни. Нормални неща са това. Не могат тези точки, които изгубихме днес да са фатални, но са ценни. Всяка точка е важна. Тази година няма да е лесно. Има още много мачове до края на сезона, нищо не е приключило", продължи нападателят.

"Разбира се, че се отрази тежкият мач с Андерлехт. Всяко едно нещо си оказва влияние, но това не е оправдание, но със сигурност е имало умора. Официално ли е това за Неделев? Играл съм доста време с него в националния отбор. Щастлив съм, че ще вдигне класата на отбора. И все пак е българин, събираме се доста българи в отбора", завърши футболистът на Лудогорец.