Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов спечели приза за Играч на мача при победата над Левски. Той сподели, че разградчани не да подценили по никакъв начин „сините“ и разкри, че остава в отбора и догодина.

„Благодаря. По-сладко е да спечеля, всяка една награда е сладка. Бих казал, че Левски имаха топ фенове на трибуните, но ние имахме по-силен характер за победа“.

Антон Узунов
100 снимки

„Както виждате всеки един национал, който ще отиде на лагер с националния отбор, остана да играе. Това показва колко е важен мача. Всички бяхме тук, с малки изключения, раздадохме се на максимум. 0% подценяване от наша страна“.

„Оставам в Лудогорец. Неведнъж съм казвал, че когато дойде добра оферта, за мен и клуба, искам да изляза в Европа. Имам време да се докажа. Но трябва да удовлетворява и двете срани и да се разберем по нормален начин“.

„Надявам се да не е само Левски. Надявам се и ЦСКА да са конкурент, а и други отбори. Колкото повече конкуренция, толкова по-добре за нас. Ще се вдигне левъла на първенството. Защото да сме първи с 21 точки аванс, не е добре. И хората трябва да го признаят“, заяви Десподов.