Най-добрият футболист в България за изминалата 2021-а година - Кирил Десподов сподели впeчатленията си от контролата на Лудогорец с Волфсбергер, която завърши при резултат 3:3. Солидният австрийски тим е добре познат за крилото, който игра 1 сезон в Австрия за Щурм Грац

"Няма как да съм доволен, след като не победихме. Щом е равен резултатът, не сме доволни. Изпуснахме ситуации, но през второто полувреме показахме характер. Трябва да похвалим и момчетата, които играха през първата част", започна Десподов.

"Аз играх 10 месеца в Австрия и знам какво е първенството. Волфсбергер влизат доста здраво в единоборствата, добре са и тактически. В Австрия е така - раздаваш се на 100%. Мисля, че 3 пъти съм играл срещу тях и знаех, че ще е труден мач. Това комнтирахме и в съблекалнята", заяви 25-годишният играч.

"Хубаво центриране беше от моя страна, но и Ихиньо Марин добре се справи. Беше един префектен тайминг. Надявам се да правя още такива асистенции. Мисля, че новите момчета влизат добре в лагера, те са добри играчи. Ние се стремим да им помагаме в адаптацията. За титулярната единайсеторка аз не мога да кажа нищо - има треньор, който отговаря за това", завърши Десподов.