Звездата на Лудогорец Кирил Десподов говори след победата над Университатя с 2:0 в контрола. Двубоят бе последен за „зелените“ в Банско. Тимът се готви за двубоите с Балкани в Шампионска лига, а Десподов коментира както съперника от Косово, така и своето физическо състояние и бъдеще, което към момента е обвързано с разградския тим.

“Аз мисля, че направихме доста добра контрола със силен противник. Завършихме лагера по позитивен начин – с победа. Започваме да се готвим за мача на 11-и (б.р. - с Балкани в Шампионска лига)”.

„Успях да почина 4 дни, заредих малко тялото с позитивна енергия. Чувствам се окей, тренирам наравно със съотборниците. Преценихме да не играя срещу Локо Пловдив, за да не се рискува. Днес играх 60 минути, в добра форма съм“.

„Абсолютно целите на Лудогорец винаги са били най-високи – това е Шампионска лига. Ние като професионалисти и спортисти също искаме най-високото.

„Отборът е ясен. Ще гледаме видео на Балкани през следващите дни“.

„Аз мисля, че треньорът предния мач каза за селекцията. Винаги разбирате първи. Аз съм играч на Лудогорец, капитан на отбора, ако има нещо, ще се разбере“, заяви Десподов на въпрос за входящите и изходящите трансфери при „зелените“.