Треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, беше лаконичен след победата на „орлите“ над Сигма Оломуц с 3:1 по време на лагера в Турция. Наставникът призна, че Аслак фон Витри е с травма след този мач и коментира трансферите, които се случват около родния шампион.

„Не деля играчите на титуляри и резерви. Тук гледаме минутите и искам всички футболисти да бъдат подготвени много добре. Мач с мач не си прилича. Така се е случило, че съвпадение има при падането на ранни голове, но съм доволен от играта на отбора“.

„Играчите навлизат във форма и това е добре за нас, хубаво е, че вкарват и голове. Руан Крус е много талантлив играч и ще има добро развитие. След трансфера, очакваме от него развитие. Аслак фон Витри получи доста силен удар, а сега докторът ще види и ще каже каква е точно контузията му. Клод Гонсалвеш има лека травма и не искам да го рискувам, тъй като имаме важни мачове. Ще разчитаме на него. Още няма входящи трансфери, но очакваме такива. Селекцията не закъснява, просто така се развиват събитията“.

„На този етап повече изходящи трансфери няма да има в Лудогорец. Не мога да кажа, че мачът с Млада Болеслав е генерална репетиция. Тук сме да се подготвим добре и трябва да бъдем готови още за първия мач на 10-и февруари“, завърши Георги Дерменджиев.