Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори на “Летище София” минути, след като българският шампион се прибра от своя лагер в Турция. Наставникът призна, че в клуба очакват още един нов играч, който ще бъде „по-комбинативен играч“. Специалистът обеща, че отборът ще бъде готов на 100% при до двубоя за Суперкупата на България.

„Като етап на подготовка сме свършили много добра работа около 80%. За първите мачове обаче отборът ще бъде на 100% готов“, заяви Дерменджиев

„Времето за подготовка е скъсено и трябва да работим по друг начин, за да подготвим играчите. Няма нещо, което да ме тревожи. От 10 февруари до началото на март обаче имаме 10 мача подред. На нас ни трябват играчи и докато затвори трансферният прозорец – ще има нови играчи при нас. Веднага е трудно да се включат нови футболисти, но просто ситуацията е такава“, каза още той.

„Акцентът е равен между Суперкупата и Лига на конференциите. Имаме много добра конкуренция, проучили сме добре съперниците си. Сервет е много сериозен съперник, ние мислим, че е лек на базата на другите противници. Но в момента те имат 5 редовни мача само с победи в първенството“, сподели наставникът на "орлите".

„Вие знаете, че аз харесвам комбинативния футбол и искам по-комбинативен играч. Беше добре, че пътувахме 3 български отбора заедно, защото футболът е спорт и нека да приключи разделението. Аз имам респект към всички треньори и се отнасям с голямо уважение към тях, защото сме колеги. Не съм разговарял с Нестор Ел Маестро, но това няма никакво значение за моето поведение към него“, завърши Георги Дерменджиев