Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, остана доволен след победата с 3:1 в контролата срещу полския първенец Ракув по време на лагера в Турция. Опитният специалист коментира играта на отбора и селекцията, като потвърди, че Доминик Янков и Мунир Шуиар не са с тима, тъй като са пред трансфер. Той обаче допълни, че в тима очакват и входящ трансфер.

„Доволен съм от това, което показаха момчетата на този етап. Имаме още какво да работим. Разликата е тази, че малко по-добро самочувствие имахме. Това е шампионът на Полша, много сериозен съперник. Това мога да кажа за мача“, започна Дерменджиев.

„Не съм избистрил стартовата единайсеторка. Исках да играя този мач така и затова направих по-малко смени. Следващият мач ще играят други“, продължи той.

„Тиаго го знам добре. С Квадво Дуа са различни типове футболисти. Възстанови се от контузията и след тази подготовката ще изглежда още по-добре“.

Снимки: Startphoto.bg
66 снимки

„Руан Секо е играл отдясно в Бразилия. Не му е нова роля. Позната му е добре и има качествата да играе на тази позиция“.

„Доминик Янков и Мунир не са с отбора. Ще кажа за какво става въпрос. Не ни трябват толкова много хора, но ще има входящ трансфер. Нека да не говорим изрично. Ще стане всичко ясно. Надяваме се да дойдат до края на лагера“.

„Сонко вече е тук. Днес пристигна в 17:00 часа. Имаше страшно дълъг полет и не беше на мача дори като зрител, но от утре ще се включи в тренировъчния процес“.

„Малко се поумориха момчетата и затова приехме по-защитни действия, но видяхте, че на контраатака отбелязахме гол“, завърши Дерменджиев.