Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори пред „Мач Телеграф“ за целите на „орлите“ до края на годината.

„Ние така, силно казано, гледаме в Лигата на конференциите да играем мач за мач, което видяхте, че с Фенербахче се получи. Да, сега ще се опитаме да го направим същото и със Спартак Търнава в Словакия, и оттам нататък точките вече ще започнат да се трупат. Нашата цел е, естествено да излезем от групата и да продължим напролет“, коментира 68-годишният специалист.

Той отново се върна на мача с Фенербахче, спечелен с 2:0. „Това беше една добра победа за нашия отбор, която вече е зад гърба ни. Ние вече гледаме напред, като този успех наистина даде самочувствие и мотивация на играчите ми. Но ние в никакъв случай не можем да се уповаваме след тази една голяма победа“, каза още Дерменджиев.

„Всяка една пауза е полезна за нас, проблемът е, че националните играчи се завърнаха скоро, тези които са повикани се натоварват допълнително и това за нас не е добре, особено в края на годината“, продължи Дерменджиев.

„Интересува ме само моменталното състояние на моя отбор, и се стремя да го подобря, като наистина съм доволен от показаното от футболистите как тренират и какво правят. Говорил съм с тях да имат нужното професионално отношение“, завърши най-успешният треньор на Лудогорец.