Дарлан отбеляза първия си гол по време на периода си в Левски и донесе победата с 1:0 като гост на Ботев Враца. Бразилецът призна, че резултатите последно време са разочаровали всички фенове на „сините“ и футболистите са длъжници на привържениците.

„Искам да благодаря на Господ за това, което ми помогна да направя. Щастлив съм от този гол, но най-вече от това, че победихме. Беше изключително важно да вземем трите точки за край на сезона и да затворим кампанията с победа. Така или иначе имаме серия от мачове, които не бяха успешни и дължим доста на феновете, на които им развалихме настроението. Сега ще заредим батериите и почнем. Трябва да си дадем сметка и стартираме по нов начин с по-добър хоризонт“, започна халфът Дарлан.

„Много съм щастлив от гола. Имаше възможност за удар, тъй като играх по-изнесен напред. Разбира се, че имам тези качества, но ми трябва адаптация и всеки мач да се подобрявам. Надявам се всеки мач да показвам по-добри игри. Всеки спортист иска да прави добри мачове и вкарва голове. Затова сме отбор и благодаря на съотборниците си, щаба и всички, които са около отбора, защото те ми дават увереност и ми помагат“, завърши Дарлан.