Бившият футболист на Левски Дарко Тасевски говори преди двубоя на "сините" срещу Крумовград от 23-я кръг на efbet Лига. Той сподели каква е емоцията да се завърне на "Герена", както и коментира състоянието на двата клуба, които ще се изправят един срещу друг.

Ето и как Дарко Тасевски обърна внимание на "сините" фенове, като раздаде автографи и се снима с привържениците.

"Въпреки че не съм бил от дълго време в Левски, винаги е удоволствие за мен да съм тук. Усещането е различно, въздухът на „Герена“ е различен. Радвам се, че хората не са ме забравили и ми е добре тук", започна той.

"Определено след идването на Генчев отборът на Крумовград е различен. Играят добър футбол, в хубава серия са. Не искам да ги подценявам, но за такъв отбор пет поредни победи не е малко. Знаех, че с идването на Костов нещата ще станат по-добри с времето. Оставам оспорван мач и въпреки че Левски играе на „Герена“, ще е пълен стадионът и това е един от плюсовете. Смятам, че Левски ще победи", добави бившият футболист на Левски.

"Има талантливи футболисти тук, както и в Славия, и България като цяло. Вече футболът се промени, по-физически е, повече тичане трябва. Асен Митков е страхотно младо момче. Има достатъчно мачове и мисля, че успява да се развие и ще съумее да стигне едно добро ниво. С някой от ръководството на Левски ще наблюдавам двубоя. Очаквам оспорвана среща, хубав футбол, но Левски ще е победител. Днеска съм нещо като разузнавач и да видя как играят Левски", завърши Дарко Тасевски.