Треньорът на Локомотив София Данило Дончич бе доволен след равенството на своя тим срещу Черно море в мач от 12-я кръг на efbet Лига. Специалистът открои себераздаването и енергията на своите футболисти, като не пропусна да ги похвали.

"Доволен съм и искам да поздравя играчите. Играхме много добре тактически и спазиха всички указания. С една добра и организирана защита бяхме, като имахме и добри контраатаки. Черно море е много добре организиран отбор, честито и на тях, с добър треньор са", започна той.

"Заслужено взехме една точка, с малко късмет можехме да спечелим и трите точки. Бяхме изморени, те имаха повече почивка от нас, а и влизаме след мачове с грандовете, така че се страхувахме за този мач дали ще имаме сили за него, но играчите се раздадоха и тичаха много. Доволен съм и тази точка ще донесе самочувствие за следващия мач", добави специалистът.

"Вижда се развитие в защитен план. Кардосо със сигурност ще помогне много. Младо момче е , но с голяма визитка. Ще му трябва време. С него ще сме още по-добри в дефанзивен план", завърши Данило Дончич.