Наставникът на Локомотив София Данило Дончич говори след загубата с 0:1 от Арда Кърджали в последния мач на "железничарите" за 2023 г.

"Жалко е, странен мач, емоции, битка, раздаване по терена, отменени голове, дузпа, положения. И Арда, и ние можехме да бием. Второто полувреме взехме инициатива, не вкарахме гола, във футбола има правило - вкарахме в края на Левски и Пирин, но днес в 74-ата минута Арда ни вкара гола, имахме после шанс да изравним, но нямахме шанс. Второто полувреме играхме добре, контролирахме мач, имахме положения, очаквах точно да вкараме гол и да се затворим, но стана обратно - от контра ни вкараха и това е. 

Искам да поздравя моите момчета, че се раздаваха, но нямахме късмет да вземем точка. Трудно е, когато се вземе отбор по време на първенството, но мисля, че се получи синхрон между мен, футболистите и помощниците, имаме добра атмосфера в съблекалнята, момчетата се раздават максимално, изпитват удоволствие на тренировките, имаме стил, с двама нови и добра подготовка, ще изглеждаме по-добре през пролетта", заяви някогашният нападател.