Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич коментира поражението у дома от Крумовград с 0:2. 

"Нормално да сме разочаровани, след победа над Хебър се надявахме да вземем трите точки вкъщи, но не се получи. Второто полувреме с по-нападателна игра не успяхме да вкараме гол и да обърнем мача", сподели той.

"Знаех, че ще е много трудно, когато първи вкараха гол. Ние нямаме достатъчно самочувствие, липсваше класа на футболистите напред. Имахме две-три положения, но това не е достатъчно", каза още Дончич.

"Мисля, че халфовата линия нямаше много вина. Най-много съжаляваме, че получихме този първи гол. Вижда се, че по-добре играем навън, отколкото вкъщи. Имаме такъв състав, който се чувства по-добре, когато играем на контраатака. Навън играем по-защитно и се опитваме на контра, а вкъщи трябва се напада, а ние нямаме такива футболисти", допълни наставникът.

"Нямаме достатъчно точки, ще излезем в битка във Велико Търново и се надявам, че ще победим. Не искам да коментирам съдията, но първото полувреме не ни даде два фала, техните футболисти играха агресивно. Чак накрая на мача започна да ни дава фалове. Мисля, че малко се загуби той по време на мача", завърши Дончич.