Наставникът на Локомотив София Данило Дончич говори след поражението на неговия тим с 1:2 в контролата със Спортист Своге.

"Подготовка, в която само биеш, не е добре. Още по-зле е, като паднеш или нямаш победа. Знаем за какво се готвим. Имаме тежки тренировки, това е ясно. Трябва да бием на нашия стадион. Всички срещу нас имаха по-голяма амбиция. Срещу Локомотив София всеки е на 100 процента", започна той.

"Преди биехме с класа и индивидуални качества, но тези дни не успяхме да го демонстрираме. Изобщо не обвинявам момчетата. Единствено трябваше да бием един мач, но Своге беше по-агресивният отбор. На моменти през втората част ни се получи. Опитахме някои варианти, а някои футболисти получиха почивка. Надявам се, че срещу Хебър ще сме на 100 процента", добави специалистът.

"Нормално е да сме изморени. По-добре сега, отколкото следващата седмица. Има достатъчно време, ще се освежим. Не мога да кажа за нови попълнения. Може да потърсим нещо в атакуващ план, но разчитаме на тези играчи, с които разполагаме в момента", завърши Данило Дончич.