Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич остана щастлив от успеха срещу Етър във Велико Търново с 2:1. Той коментира и слуховете за евентуална раздяла с отбора.

"Равностоен мач, в който и двата отбора се нуждаеха от точките. Искам да поздравя моите момчета, играхме много зряло и умно, следваха всички указания. Тактически надиграхме отбора на Етър, в първото имаха две чисти положения. Имаше опасни остри центрирания, но второто полувреме успяхме да затворим опасността отляво, не позволихме положения, освен контраатаката при гола. Чакахме ги и дебнехме. Щастливи сме, че си тръгваме от Велико Търново с трите точки, сподели наставникът на "железничарите".

"Всяка точка е важна, със сигурност има напрежение и това се вижда на терена. В следващия мач срещу Славия трябва да се опитаме да направим добър мач и да вземем точките. Откакто колегата Загорчич дойде в отбора се вижда промяна. Надявам се и ние да променим нещата и вкъщи да играем по-креативно и агресивно. Надявам се да стане добър мач и да спечелим пак", допълни Дончич.

След това той заяви, че има пълното доверие на ръководството: "Това е дълга история вече, не мисля за това нещо. Идват от хората, които не желаят доброто на нашия отбор. Имам доверието на ръководството. Има хора, които мислят, че с връзките си с медиите ще сменят треньори. Това са само слухове, които не искам да коментирам"