Вратарят Даниел Наумов и ЦСКА 1948 са много близо до раздяла, която ще настъпи през лятото, като дори вече е ядна и следващата дестинация в кариерата на родния страж – Германия, твърди „Мач Телеграф“. Там той е харесан от Кайзерслаутерн, където има сериозна българска следа преди него.

Мариян Христов стана шампион с „лаутерите“ през 1998-а година, а след това с червената фланелка се подвизаваше и Илиан Мицански. В момента Кайзурслаутерн се намира във Втора Бундеслига, но ръководството има амбиции да се гони връщане в елита.

startphoto.bg
19 снимки

Лошото за ЦСКА 1948 е, че няма да получи и цент за Наумов. Причината е, че той не е подписал нов договор както се твърдеше. Така ще бъде свободен още от Нова година да се обвърже с нов клуб, който представи най-добрата оферта за него.

Иначе „червените“ получиха не една или две оферти за него през последните 4 години, но ги пращаха в коша. Дори му сложиха цена от 2 милиона евро, с която да стряскат кандидатите. За капак имаше и наказателна акция срещу Наумов в края на миналото първенство. Той бе забит на пейката именно с идеята, че трябва да подпише дълъг договор. Но това не се случи.