Треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, говори след загубата с 0:3 от АПОЕЛ Никозия в контролна среща, играна в Правец. 

"Когато губиш, е лошо. Аз съм доволен от старанието на момчетата. До 70-ата минута имаме 9 ситуации, от тях три бяха чисти. Те ни вкараха два гола след рикошети. За мен е важно да видя тактическата дисциплина, раздаването на тренировки. Още върви селекцията. Мисля, че с времето може да покажем по-добра игра", започна Моралес. 

"Ние идваме от първенство, което завърши на пети. Футболистите не са почивали много. Това събира много умора. Мисля, че с много приказки с нашия кондиционен треньор сме доволни. Нямаме контузии, освен Смоленски, който обърна глезен на тренировка. Луис Фелипе вече е добре. Нещата вървят добре. Терените са по-добре. Хората покрай Враца ни помагат. Да благодарим на Мездра и Криводол. Ние се опитахме да направим по-добри условия. Когато отборът играе добре, значи че тренировъчния процес върви". 

"Сега ще сменим схемата. Няма да се откажа от всяка линия от нови - в защита, халфовата линия, в нападение. Ако има добри попълнения, които пасват на нашата система и на клуба, ще вземем. Ще съм благодарен на клуба, ако намерим футболисти". 

"В събота ще представим отбора срещу Левски Лом. В 19:00 часа вечерта".