Даниел Генов бе избран за играч на мача, макар че неговото попадение бе отменено и даде своята оценка за мача на Ботев Враца срещу Арда.

"Благодаря на всички, които гласуваха за мен. Жалко, че не взехме трите точки. Прегледах положението на полувремето, но беше много спорна ситуация, мисля, че с този гол можехме да ги пречупим. Ако има един или два милиметра трябва да има много камери, за да го докажат.

Опитахме се, дадохме всичко от себе си. През първото полувреме надиграхем Арда. Стояхме добре тактически, бързо се ориентирахме и ако не се лъжа, имаше точен удар, който беше мой. За съжаление, не успяхме да победим, но смятам, че бяхме едно ниво над Арда.

Бихме Хебър, разочароващо загубихме от Черно море, макар и че бяхме на високо ниво. Опитваме се да играем футбол, разочарован съм, че не спечелихме, трябваше да зарадваме феновете.

Преди не съм работил с Дани Моралес, допада ми как се справя, но не съм аз човекът да го коментирам. Резултатите показват как треньорът си върши работата", сподели Генов.