Голмайсторът в мача Берое - ЦСКА 1948 - Даниел Генов, остана много довлен от успеха на старозагорци над "червените" в трети мач от кръга в efbet Лига.

„Благодаря за хората, които са гласували за мен. Тежък мач, който бе тактическо надлъгване. Червеният картон повлия на играта и второто имахме преимущество и с повече опит победихме“, започна играчът на мача на Берое – ЦСКА 1948.

„Още първото полувреме се видя, че двата отбора стоят добре тактически и трудно можеха да се излъжат, но според мен червеният картон помогна да държим повече топката и да имаме повече ситуации“.

„Този успех носи самочувствие, тъй като трите загуби си тежат. Играхме добре в доста от мачовете, които загубихме, но днес победата дойде срещу пряк конкурент. Не ми се мисли, ако днес бяхме паднали и се радвам, че победихме. Със сигурност тези две седмици идват добре, тъй като повечето играчи дойдоха без подготовка. Надявам се този гол да ми даде самочувствие, тъй като минах през много неща.. контузии, проблеми и се радвам, че идва в точния момент и се радвам, че помогнах на отбора. Това са най-хубавите мачове до края на първенството преди да се разделят отборите – с ЦСКА, с Левски. Обстановката е друга“, завърши Даниел Генов.