Капитанът на Черно море - Даниел Димов, изрази съжаление от загубата с 1:2 от Левски, която сложи край на шансовете на "моряците" да стигнат до евротурнирите.
"Имахме си положения, които не успяхме да реализираме. Мисля, че през второто полувреме три или четири пъти изпуснахме. Не успяхме да реализираме и по законите на Мърфи веднага инкасирахме гол.
 
Не знам на какво да го отдам. Може би за втори, трети път ни се случва това в плейофите. Не съумяваме да печелим мачовете и може би една от причините са тези пътувания в този дълъг сезон. Натрупва се и вече не сме така свежи.  Въпреки че днес имахме своите шансове и се представихме добре. Целта ние си я поставяме. Виждате как се развива първенството - имахме възможност да атакуваме това място, но то минаваше през победа днес както и предният мач вкъщи трябваше да победим.
 
Не ми е за първи път да играя на "Герена". Доста години минаха, откакто бях тук. Доста мачове съм изиграл срещу тях. Атмосферата е приятна. Жалко, че не успяхме днес да вземем точки и да се опитаме да направим нещо повече", коментира Димов.