Дани Младенов стана Играч на мача на двубоя Етър тим и Царско село. Въпреки приза, той остана разочарован от изпуснатата възможност за победа в двубоя. Младенов говори и за спорната ситуация, при която беше съборен и можеше да се стигне до червен картон и дузпа за играча на гостите. Той говори и за евентуална повиквателна в националния отбор.

„Няма пълно щастие, защото докато се радвахме на точките, които взимахме с ЦСКА, Левски, Черно море, аз приемам мачът като загуба. Болно ми е, че не взимаме трите точки. Дано занапред да започнем да трупаме повече точки и да бием. Това е футболът.”

„Съприкосновение, нарушение и червен картон има на 100 процента. Не съм сигурен дали е вътре нарушението, дали е отвън, дали е дузпа или е фал. Нарушение има сто процента. Съдията така го е видял, не искам да упреквам.”

„Изключително щастлив съм, че успявам да помагам да трупаме актив от точки. Голът е най-хубавото нещо във футбола, така че дано да продължавам да съм в тази форма и да съм здрав.”

„Не може да не тежи. Станаха пет кръга, в които не можем да изпитаме вкуса на победата. Настроението е добро, опитваме се винаги да излизаме за победа, но сега ми е тежко. Трябва да стиснем зъби и да търсим на всяка цена победата срещу Ботев Враца.”

„Ласкае ме, че феновете са благодарни за това, което правя на терена. Има си треньори и ръководство в националния отбор, които преценяват. Пожелаваме късмет, който и да извика.”