Наставинкът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, се изказа доста ласкаво за големия талант на отбора Доминик Янков. Той сподели, че "орлите" имат големи планове за национала на България, който може да бъде конкурентен на много от младите играчи в световния футбол. 

"Доминик беше болен последните два мача. Вчера и днес тренира. Той е играч, който е ценен не само в Лудогорец, а и в цяла България. Той е едно съкровище за българския футбол. Може да бъде конкурентен на много от младите играчи в световния футбол. Имаме доста големи планове за него. Всичко зависи само от него и колко гладен за този успех. Очакванията са големи, феновете очакват и подобрение в националния отбор. Трябва да се учи от всеки един мач. Ако успеем да го направим, той може да се превърне в един от основите играчи, лидер не само в Лудогорец, а и в националния отбор в близко бъдеще", заяви Дамбраускас.   


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.