Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира успеха на тима с 3:0 над ЦСКА 1948 в двубой от 2-ия кръг на efbet Лига.

"Мисля, че ефективността беше ключът мачът да завърши само 3:0, защото, след като резултатът стана 3:0 ние имахме толкова много възможности да вкараме гол, така че ако бяхме достатъчно ефективни щяхме да вкараме много повече. Но, това се отнася до второто полувреме, през първата част направихме точно толкова, че да се задържим над водата. Енергията и отношението към мача бяха по-добри през втората част", коментира специалистът.

Lap.bg
29 снимки

"Ние сме професионалисти, те имат задача да изпълнят своята работа, 6 точки от първенството, доволен съм, имаме доста резерви, днес показахме 50-60 % от потенциала си в днешния мач. Направихме точно толкова, колкото да спечелим мача", добави той.

"Адреналинът и умението, всички тези неща ни удрят, от утре започваме да се подготвяме за мача с Олимпиакос, очаквам да се представим много добре там. Не трябва да гледаме към името на Олимпиакос, ако просто мислим, че излизаме срещу даден съперник във футболен мач може да играем много добре, ако се вгледаме в името на отбора на таблото и фланелките ще страдаме. Обнадежден съм за престоящия мач. Олимпиакос е шампион на Гърция, те играят атакуващо и доминират, в Европа нещата се променят много бързо. Няма да бъде решен този двубой в първите 90 минути футбол", каза Дамбраускас по повод двубоя от Шампионска лига срещу Олимпиакос.