Спонсорът на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, направи разкритие за топлата връзка между шефа на съдийската комисия Коце Гергинов и рефера Никола Попов, който в последно време прави гаф след гаф и "взривява" българския шампионат. Наскоро направи лошо впечатление, че каквото и да направи Попов, Гергинов го брани със зъби и нокти, вместо да вземе мерки, за да предотврати грубите грешки, които съдията допуска.

Ето какво е написал Найденов във Фейсбук:

"Понеже като се захвана с нещо, винаги го бутам докрай...та продължаваме с разследването защо Коце Гергинов така левашки се метка на амбразурата да защитава Ники Попов, който се провали на мача ни с Левски. Днес гледам, че Попи пак свири мач...и пак неадекватно. Недялков къса връзки на коляното, той май даде фаул за Царско Село... поправете ме, ако бъркам, че гледах мача съвсем отгоре. Та да си припомним тяхната топла връзка с това видео :

Снимков материал за служебните лица на тази среща ще поместя в следващ пост!

Никола Попов е съдията на линията, не зачита чист гол, а съдийския наблюдател Коце Гергинов му поставя висока оценка и така Попи продължава да си безчинства и до ден днешен по футболните терени!"