ЦСКА се надява да взема 4 000 000 евро от евентуална продажба на Жорди Кайседо, научи "Мач Телеграф". Това е сумата, която "червените" споменават при сондажите на чуждестранни клубове, които се интересуват от еквадореца. Само допреди няколко месеца "червените" бяха готови да се разделят с Кайседо за далеч по-малка сума, но отличните изяви на нападателя от началото на сезона, които предизвикаха интерес към него от цял свят, вдигнаха цената му. Припомняме, че 23-годишният футболист заби 5 гола в 6 мача от родното първенство, а записа и страхотни игри в евротурнирите.

Неслучайно еквадорската медия Bolavip съобщи, че към Жорди Кайседо има интерес от клубове от Испания, Италия, Португалия, Саудитска Арабия и ОАЕ.

Нападателят е част от националния отбор на Еквадор, където е незаменим титуляр, но сега изпадна от групата на латиноамериканците заради травма.

Както е известно, през последните години ЦСКА продава отлично зад граница. "Червените" се разделиха с Али Соу, Фернандо Каранга, Кирил Десподов, Недялков, Малинов, а сега и с Валентин Антов, за които клубът взе десетки милиони в евро.