От ръководството на ЦСКА са решили са направят жест към най-верните си фенове. Привържениците, които имат надписана с техните имена седалка в сектор “А” ще могат да я получат като подарък за спомен от стадион "Българска Армия". Ето какво съобщават от клуба: 

Фенове от десетилетия. Спомени безброй. И в добро, и в лошо. Благодарим ви!

Част от дългогодишните ни картодържатели получиха мил спомен от клуба - седалките с техни имена, на които и в студ, и в пек от дълги години насам са съпреживявали всичко заедно с ЦСКА. Те се завърнаха на любимия стадион, в стария си дом за един последен път, а ние запазихме момента в снимка. И докато чакаме новия ни дом, всички тези хора ще продължат да подкрепят отбора и следващия сезон.

Бъди и ти до нас! Имаме нужда от теб!

Ако и ти си фен, който притежава надписана с име седалка в сектор “А” и иска да си я получи за спомен, напиши ни имейл на campaigns@cska.bg с имена, прикачена снимка на старата абонаментна карта и телефон за връзка.
Не гарантираме, че всички надписани седалки са налични, но останалите здрави след мача с Лудогорец са на разположение за своите притежатели.